FORMKONCEPT “ENSIDIG TAG”

Udgangspunktet for dette formkoncept er en basis ramme, der skitserer et udtryk, som kan modificeres i det uendelige. Vi tilpasser størrelse, udformningen af rummene og de overdækkede arealer, vinduer, materialer osv. efter den specifikke grund samt Jeres individuelle behov og ønsker.

Herunder ses hvordan konceptet omkring planorganisering giver mulighed for at ændre størrelsen på huset samtidig med, at det overordnede formkoncept og udtryk holdes. Den endelige planløsning udformes i samarbejde med Jer. Ligeledes giver variationer omkring valg af materialer forskelligartet udtryk til det enkelte sommerhus.

I ethvert sommerhusprojekt vil Lotte / Stær Arkitektur indgå en dialog med Jer ift. at få tegnet en planløsning, som tilgodeser netop Jeres behov og ønsker. Her sættes fokus på stedet, funktionalitet og udtryk, for at udvikle den bedst mulige løsning. 

Fleksibiliteten omkring variationsmulighederne gør, at sommerhuset kan variere i pris alt efter Jeres valg. Jakob / JM Sommerhuse kan kontaktes for at få en snak om Jeres drømme, specifikke krav og øvrige rammer, for at få en indikation omkring økonomien vedrørende Jeres sommerhusdrømme. Der kan også klikkes på nedenstående link, for at læse mere om JM Sommerhuse, “Vores Koncept”, se priseksempler og inspirationsbilleder på allerede opførte sommerhuse indenfor dette koncept.